Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Reproduktioner av kända målningar och konstverk av Bottega Tifernate

På Viadurini du är i exklusiv försäljning av reproduktioner av fresker och konstverk av de '400 mästare renässansen, modern och samtida gjorts av Bottega Artigiana Tifernate med patenterad teknik Pictografia, definierad som den mest exakta återgivningen tekniken någonsin ( med en hel del patent!) som gör det möjligt att återskapa någon konstverk identisk med originalet.

Den pictografia gör det möjligt att ha i ditt eget hem reproduktioner av fresk, trä och duk trogen originalet (men det är naivt att definiera reproduktioner!) Av mästare som Michelangelo, Leonardo da Vinci, Gozzoli, Botticelli, Perugino, Rafael, Pinturicchio, Melozzo da Forlì , Mantegna, Ilario från Viterbo, Carlo Crivelli, Canaletto, Joli, Vanvitelli, Cimabue, Francesco Mancini, Masaccio och modern såsom Van Gogh, Klimt, Vermeer, Monet, Degas, Hayez, etc. Potentiellt kan något arbete reproduceras!

Pictografia: teknik

Den Pictografia av Tifernate Bottega är en teknik uppfunnits och utvecklats för återskapandet av konstverk som ska visas i stället för originalen. Född början som teknisk support av kulturarvet att ta itu med alla de fall där det är nödvändigt att ersätta ett originalverk återskapas.

Varje ram
bearbetas individuellt, med användning av material och recept som används i Renaissance.

Hållbarheten är exceptionell; det estetiska resultatet är resultatet av forskning som gjorts i samarbete fortsätter med de viktigaste museerna i världen. Varje bild kan reproduceras utan storleksbegränsningar och på begäran, realiseras gör fotografiska eller anpassade projekt utan kostnad.

De tekniska åtgärder omfattar studier av de ursprungliga verken, både i material och färger och den efterföljande "rekreation" på exakt fresco, styrelse eller duk.

Det blir snart klart att - utställningarna, museets bokhandel förutom kulturarvet - den perfekta destinationen för verk Tifernate Bottega är allmänheten reproduktionen av verk för att försköna husen.

Fresken är beredd med släckt kalk och sand.

För kanfas och tabell används en förening med bologna gips och naturligt lim som ligger på den varma. I hela processcykeln, inte ger upphov till avfall eller för miljön eller för människor.

naturliga färgteknik.

De färger som används är baserade på oxider, därför mycket hållbara miljö påfrestningar, för att garantera en lång livslängd.

Retuschering en hand bit för bit

Den retuschering görs på varje enskild bit och hela arbetet för att ge djup och glans typisk av en original- målning.

naturliga Tjocklek

Tjockleken på arbetena utförs för hand med varmt gips och naturliga lim.