Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Beato Angelico fresco reproduktion "Annunciation" handgjort

Kod: 136Affresco-
kr 1.794,71
- +
Leveranstider
15 arbetsdagar
Bottega Tifernate
Fresco reproduktion Beato Angelico "Annunciation" 1140 ca. Florens, Museo di San Marco. Tillverkad helt för hand i Italien.
Viadurini har tecknat ett exklusivt avtal med Bottega Artigiana Tifernate, företags umbriska målare som arbetar med pictographic teknik för att de viktigaste museerna i världen, bland annat Vatikanmuseerna. Tekniken att Pictografia, som Tifernate Bottega tilldelades ett patent i 2000, består av ett original teknisk process i kombination med en behandling görs med gamla metoder och definieras som "den bästa tekniken för att skapa en målning med färgtekniker och ursprungliga metoden" . Resultatet är lika med den verkliga!
Så om du alltid har velat stjäla Monets näckrosor, Botticellis Primavera eller Kiss av Klimt att dekorera väggarna i ditt hem eller ditt företag, nu kan du!
Lärarna producerar även målningar, fresker och paneler av alla storlekar. Kontakta oss på: clienti@viadurini.it

L 'fresco är beredd med kalk och sand. Under hela behandlingscykeln inte ger upphov till avfall eller för miljön eller människor. Retuschering görs för hand på varje bit och hela arbetet med tempera eller vattenfärger, för att ge djup och briljans typiskt av en original- målning. Tjockleken på arbetena görs för hand med varmt gips och naturliga lim.
På begäran kan verken skyddas för "utanför.

Den Pictografia av fresco är förpackad, endast upp till 45x60 cm format, i en vit ruta in i en gummi ram fjäder och sammet, utrustad med infällbara hake och hopfällbar staffli järn stöd. (Järn stativ kommer endast upp till cm 18x24) format

Ursprungsintyget styrker originaliteten i arbetet; tidpunkten för genomförandet gör det möjligt att gå tillbaka till perioden av behandlingen. Certifikat kombinerat en kortfattad förklaring av tekniken.

CERTIFIERING ESPI Sedan 2010 La Bottega Tifernate ESPI erhållit certifiering som tillåter fri export av verk som återskapar exakt ett original. Få artister i världen kan skryta med detta "beröm". I själva verket är denna typ av dokumentation utfärdas om Kulturdepartementet känner allvaret och fördelarna hos mottagaren.

Nyligen visade produkter