RABATTERADE PRODUKTER UPP TILL 50%
kundservice +39 0541.623760
Kundvagnen
Hemsida > KONST > Freskomålningar och målningar av åtgärd >

Spelar fresker och målningar Custom TailorPROMOTION OCTOBER 2018


Förfina sökningen

En trend under de senaste åren etablerat sig i Italien är utsmyckningen av väggarna i de viktigaste rummen i huset: sovrum, vardagsrum, sovrum eller barnmat. Vare sig det är att förse de inre väggarna i huset - eller när det gäller externa arkader till exempel - lösningarna är många: Självhäftande väggdekorationer, trompe l'oeil, klistermärken eller väggdekorationer , antagande av specialfärger, etc.

Som ett alternativ till dessa lösningar - som har säkert sin betydelse - Viadurini erbjuder verkliga konstnärliga och skapa lösningar anpassade till kunden.

Viadurini - i samarbete med ett nätverk av kvalificerade tjänstemän - kan skapa riktiga målningar och fresker skräddarsydda att återge verk av kända konstnärer eller bilder som valts av kunden.

Tekniken som används är att pictografia faktiskt en unik, patenterad teknologi, som gör det möjligt trogen återgivning och varar över tiden verk av de stora mästarna i det förflutna, modern och samtida eller andra verk eller bilder som föreslås av kunden.

De tekniska åtgärder omfattar studier av de ursprungliga verken, både i material och färger och den efterföljande "rekreation" på exakt fresk i ditt hus väggar.

De färger som används är baserade på oxider, så mycket resistenta mot miljöpåfrestningar, för att garantera en lång livslängd.

Den kund som vill skapa en personlig fresco hemma - men har ännu inte klart - i Viadurini katalog hittar flera tips och idéer för verk av kända artister har spelat på fresco (men tala om reproduktioner är begränsande!).

Kunden kan välja att inreda ditt hem en reproduktion av en fresk av konstverk av de stora mästarna av renässansen - den period då Italien upplevde sin största prakt - som Leonardo da Vinci, Michelangelo, Botticelli, Perugino, Rafael, Pinturicchio, Mantegna , Canaletto, Vanvitelli, Cimabue, Masaccio. Eller de stora moderna konstnärer som Van Gogh, Klimt, Vermeer, Monet, Degas, Hayez, etc.

Potentiellt någon berömda arbete eller inte, eller bild som kunden kan återges: så att du bara välja vad som passar dig bäst i ditt hem!

Begär en offert via e-post clienti@viadurini.it