För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

modern och stiliserade Säng för sovrum

På Viadurini fann heliga bilder, capiletto bolstrar och modern, stiliserad och samtida skildrar heliga familjen, nativity, moderskap och Madonna och Jesusbarnet.

Alla våra bolstrar är design, stiliserade och Made in Italy, vilket gör dem idealiska som föremål och möbler för ett sovrum i en modern / modern stil.

Den capiletto försäljning online Viadurini verkligen innovativa framgångar i modern stil, att ändra den traditionella idén om sängen, vanligtvis förstås i klassiska former och stil som skulle passa dåligt till sovrum av hus och moderna lägenheter.

Våra målningar och sakrala bolster tillverkas med laserskärning av trä eller MDF med präglade siluetter. Den Capoletti är certifierade 100% Made in Italy av den attesterande myndigheten, som verifierar att alla försörjningskedjan, verkligen genomförs i Italien: varje steg, från design till efterbehandling, det utförs av kvalificerad personal och italienska.

nyfikenhet terminologi
I det italienska språket de ofta använder olika termer för att ange dessa produkter: vi talar i stort sett av heliga målningar eller vägg skulpturer (om präglat / 3D) om ej annat anges platsen i huset. Om du har enheter som har konstruerats för sovrummet de använder ofta termerna Säng och Capiletto.

Med termen historically bedsides betyder kudden som är placerad mellan madrassen och arket under kuddar, för att hålla höjde del av huvudet av sängen.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies