För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Det gjorde enkelt och återbetalningar

Ångerrätt
Handla säkert och enkelt på viadurini.it! Du är helt skyddad med ångerrätten. Du kan returnera hela eller delar av din beställning och be om en full återbetalning inom 14 dagar från dagen för ovanstående leverans.
Ångerrätten regleras av de allmänna försäljningsvillkoren och gäller inte anpassade varor, mått och som har en risk för snabb försämring eller förändring.
Villkor för avkastning: återvändandeprocessen
För att göra en "Made Easy" du måste följa följande procedur:

Ladda ned "ångerblanketten" fylla i och skicka den till oss på e-post clienti@viadurini.it kommer en opratore kontakta dig och guidar dig på hur man tillbaka erinras om att produkterna måste levereras i sitt ursprungliga skick, inte slitna och fullt förpackad i som du fick Articol och fraktkostnader för returer är på din bekostnad.

Rättigheter Återbetalning och byte av en produkt
När paketet anländer till vårt lager, kommer vi att kontrollera att allt är i enlighet med det förfarande gjort.
Om så är fallet kommer vi att fortsätta att ladda tillbaka genom att skicka en bekräftelse till din e-postadress. I förhållande till återkreditering systemet valt, kommer det att utföras under de närmaste 48 timmar upp till maximalt 45 dagar. Ingen fördröjning i kreditering systemet kommer att debiteras.
viadurini.it skyddar dig i händelse av mottagandet av en skadad eller defekt objekt. Du kommer att behöva gå tillbaka det defekta objektet inom 14 dagar från leveransdagen med hjälp av proceduren "ångerblanketten". Det kommer att ersättas med samma artikel (beroende på tillgänglighet).

File allegati

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies