Kontraktsmöbelleveranser - Viadurini

Viadurini kontrakt är svaret på 'behovet av alla företag eller organisation som vill förse med stil din omgivning; de är kontor, lyxhotell, B & B, båtar, fartyg, restaurang / pizzeria, universitet ... Viadurini kan!

Tack vare en omfattande katalog med över 20.000 produkter handplockade Viadurini har särskild behörighet att översätta de estetiska och funktionella kundens behov i en färgglad utbud av lösningar.

Romagna e-handel föredrar och förutser ofta internationella smaker och trender, med ett oändligt val av Made in Italy-produkter, vilket garanterar maximal kvalitet och uppmärksamhet på detaljer för varje bit.
Viadurini är specialiserat på leveranser för kontraktsinredning och har ofta gjort exklusiva projekt av alla slag, materialiserat sina idéer och föreslagit lösningar så nära förfrågan som möjligt, ibland även överträffat förväntningarna.

Direktkontakt med tillverkarna tillåter Viadurini att tillfredsställa även de mest ovanliga förfrågningar om kundanpassade produkter. Anpassning är nyckelordet. Om du inte hittar färg eller storlek av designen inredning valt Viadurini kan skapa ad hoc direkt till sin klient, som han har gjort flera gånger.
För dem som söker unika bitar, speciellt Viadurini Collection erbjuder mer än 3000 objekt som skapats exklusivt för varumärket.

Tack vare ett mycket kvalificerat team Viadurini ursprungligen skapades för att tjäna den italienska marknaden, erbjuder nu den internationella marknaden tack vare den officiella sajten översatt till 6 språk (italienska, engelska, franska, tyska, spanska och polska) genom att ge stöd för både chatt via telefon .

Om du är nyfiken och vill ta en titt på dem som redan har arbetat med oss, titta på avsnittet i vår blogg som är avsedd för det: "Klicka här för att komma åt BLOGG".

File allegati

Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Måndag till fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.se
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Ovanstående priser är inklusive moms