För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Linea Tre

Linje tre är utan tvekan en exceptionell märke av italiensk design i samband med 'möbler till badrummet.
Företaget grundades 1983 av Fernando Berti och trots sin unga ålder blev det omedelbart det första bland de italienska varumärkena som handlar om badrumsmöbler.

Forskning och innovation har alltid varit i centrum för utvecklingen av detta varumärke. Önskan att hålla sig uppdaterade om de modernaste produktionsteknik och kvalitetmaterial har tillåtit detta företag att skapa badrumsmöbler som dyker upp i denna scen som produkter med originalitet och kreativitet.

En klassisk stil som aldrig förlorar sin originalitet är nyckelordet i den här samlingen av kompositioner som gör ditt badrum ett elegant och raffinerat ställe . Dessutom kommer högkvalitativa material inte att förråda dina förväntningar. Trä- och marmormaterialets principer för dessa kompositioner kommer ihop i ett perfekt harmoniskt spel.

Låt dig förföra sig av sofistikeringen av denna samling, såsom Touche- badrumskompositionen, där de snedställda linjerna i tvättställets präglade dekorationer av plywood med MDF och harts och de eleganta mässingshandtagen harmoniserar väl med Eperador marmorplattan . En badrumsmöbler med uppmärksamhet på varje detalj för att ge en tidlös klassisk touch till ditt hem.

Om du däremot gillar att våga, missa inte Quadròs badrumskompositioner där klockordet är originalitet!
I dessa kompositioner är möblerna och föremålen som komponerar dem omslutna i en elegant ram med mer eller mindre utarbetade dekorationer. Perfekt om du vill ha en komposition med en enda diskbänk, men också anpassningsbar till dubbelhinken. En riktig pärla för att göra ditt badrum en underbar källa till ljus och elegans.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies