Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

professionella köksknivar och samlar

Hur man väljer den perfekta uppsättningen av knivar lämpliga för våra behov? Och hur känner du igen en god kvalitet set?

Här är en praktisk guide. Knivarna är oumbärliga i köket, och de behöver för att vara bekväm, praktisk och skarp.

bladmaterial

Kolstål: legering av järn och mycket gamla kol som skapar en billig produkt men med utmärkt utbyte. Du måste vidta försiktighetsåtgärder, men inte gör det för att rosta med tiden.
Rostfritt stål (Inox): Det har trevlig funktion för att inte rost över tiden och när de utsätts under fuktiga förhållanden och för att tåla daglig användning i köket syror.
Keramik: keramik gör det mycket lätt och mycket vassa knivar. Dessutom, som inte är metall, bladet korroderar inte och är inte troligt att oxidera vissa ingredienser (grönsaker, till exempel). Vi måste ägna mer uppmärksamhet åt denna typ av knivar eftersom de är mer bräcklig.

handtag Material

Trä: Handtaget är mycket praktiskt men på grund av porositet trä tenderar att absorbera mikroorganismer. Vi måste därför tvätta den för hand och inte i diskmaskinen.
Plast: Plast knivar är lätta, praktiska att använda och inte absorberar mikroorganismer. Men de är mer oprecisa jämfört med andra typer av knivar.
Rostfritt stål: Knivarna av det föredragna materialet på grund av kocken resistenta och hygienisk. Du måste själv försöka ta reda på om de är lämpliga för vår manual eftersom de är tyngre än andra.

Det finns många modeller av professionella knivar köksknivar, inklusive kock (Carving), för grönsaker (Santoku), tandade, ben (Boucher), gängskärning, skalkniv och carving gaffel från steken.

För älskare av god mat då de är användbara kniv Bonecrusher (Cleaver), den genomsnittliga Trinciante (Mezzocolpo) och Crescent.

De är uppenbarligen nödvändiga tillbehör för underhåll av knivar. Tillbehör såsom skärpstål som är användbart och nödvändigt instrument för att vässa dina knivar hemma.

Ett tips för underhåll av dina knivar? Tvätta för hand och torka dem omedelbart!

I vår e-shop hittar du ett stort antal professionella knivar och samlar modeller av Berti bestick hög kvalitet till rabatterade priser.