Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Motoriserade snurrfåtölj koppla av i tyg / läder / konstläder Gemma

Kod: GEMMA
kr 27.361,09

madein_italy

Visar alternativ som är tillgängliga:

- +
Åtgärder
L 73 x W 95 x H 118 cm
Leveranstider
15/20 arbetsdagar * leveranstiden kan öka om produkten finns inte i lager
Stile Relax
Motoriserade snurrfåtölj koppla av i tyg / läder / konstläder Gemma, tillverkad i Italien
Den mekaniska för snurrstolar är helt konstruerad och byggd i Italien. Systemet är utformat för att ge en innovativ och modern stol, som garanterar alla komfortstandarder, plattan är gjord av stål och ger stabilitet samt ger en modern stil och design.
Mekanismen med två motorer är i stånd att alstra den oberoende rörelsen av ryggstödet i förhållande till fotplattan. Denna mekanism, genom en oberoende urval av två rörelser, medger erhållande olika kombinationer avkoppling.

Position total avkoppling (Läs): tillåter total avkoppling når läs funktion med full öppning av ryggen, säte och fotstöd
TV eller läsposition: ryggstödet förblir i perpenficolare läge sätet och fotsteg öppnar för komfort till benen.

ALTERNATIV FINNS:
Battery Kit:
Tillåter användning av stolen i alla hörn av huset, även bort från vägguttaget. Batteriet ger 60 genomsnittliga verkliga driftscykler.

COVERS TILLGÄNGLIG:
Den Gemma fåtölj finns i olika typer av beläggning, indelade i olika kategorier beroende på priset:
1) Kategori A:
- fläckresistent tyg Savoy; Savoy är en väv av modern uppfattning, behaglig att ta och mycket motståndskraftig mot slitage och nötning. Det viktigaste inslaget i detta tyg är dess totala ogenomtränglighet för vatten: det är i själva verket gatantito som "vattenavvisande". 89% Polyester, 8% Nylon, 2% Bomull, 1% Viskos.
- fläckresistent tyg Ritz;    Ritz är en behaglig att ta tyget, vald som en beläggning för dessa fåtöljer tack vare dess karakteristiska motstånd mot slitage. Det är en fläckresistent tyg sammansatt av 86% polyester, 14% polyamid. Vikt / tjocklek 490 gr / mtl.
2) Kategori B:
- Faux America;   Amerika är en läderimitation gjord av 100% PU. Den har en vikt på 460 g / lm och finns i en mängd olika färger. Mjukhet och flexibilitet är kännetecken för denna beläggning och gör den perfekt för de mest eftertraktade modeller av fåtöljer och bearbetas.
- Faux Luxor; Luxor är en läderimitation gjord av 100% PU. Mjuk, har en vikt av 460 g / m ^ och är tillgängligt i ett stort antal färger. Mrobidezza och elasticitet är de egenskaper som utmärker denna typ av beläggning och gör den lämplig för speciella och sofistikerade modeller.
3) Kategori Hud: fint läder Morgan, 100% läder.

HUR ATT VÄLJA Finishen: dall'apposito välja rullgardinsmenyn kategori Qualle tillhör den önskade beläggningen. Sedan visar den färgkartan i förhållande till ditt val och visar i rutan, placeras bredvid bilderna producerade de önskade färgkoden.

FUNKTIONER:
- Struktur:
trä täckt med ett skikt av polyuretan- och metall mekanik.
- Stoppning: Miljövänligt polyuretanskum av olika densiteter som omfattas av ett dakron.
- Covering: läder, konstläder och tyg fläcken.
- Fötter: skivspelare metall.

De fåtöljer av denna linje kommer att vara komplett med användarmanual, certifiering enligt EU: s normer, produkt- och garantisupport för kunderna.

italienska tillverkaren
Den här artikeln är gjord av ett italienskt företag som specialiserat sig på tillverkning av fåtöljer, massagestolar och fåtöljer alzapersona,   utformade för att säkerställa kvaliteten psykofysiska välbefinnande med en perfekt blandning c ompetenze teknik, hantverk och känsla för design och moderna former. Genom att välja en produkt av detta företag, är du garanterad att inte bara få en 100% italienska och garanteras, men också ett tekniskt och funktionellt system som integrerar och expanderar tack vare en rad mekaniska lösningar, optioner, val av modeller och storlekar med ett brett utbud av tyger och ytbehandlingar. I själva verket, olika anpassningar är möjliga, i syfte att erhålla riktiga fåtöljer skräddare utformade och tillverkade med hänsyn till alla behov och krav.
kvalitet
Tekniska experter, som uppdaterar och ständigt förnya sina kunskaper och skickliga hantverkare, en djup kunskap om material och tillverkningstekniker säkerställa att produkterna är tillverkade med största omsorg och är tekniskt avancerade.
bearbetning
Specialiserad personal i stoppade möbler industri med förmåga att konstruera och montera stolar, och tekniker som har specifik kompetens inom konstruktion av sofistikerade mekanismer som möjliggör produktion av fåtöljer, massagestolar och fåtöljer alzapersona. Den långa erfarenhet och känsla för modern design garanterar sessionerna Det unika och mångsidighet som gör möbler som kan integreras i olika hemmiljöer.
teknik
De utvecklade mekanismerna erbjuder flera funktioner och förmågan att placeras i särskilda områden av sessionerna och låt montera avkoppling fåtöljer, massagestolar och fåtöljer alzapersona som har alternativ som passar behoven hos varje kund.
Mekanismer till en eller två motorer, rörelsen av fotplattan och tillbaka omväxlande autonom eller självständig, lyftfunktionen, alzapersona anordning som gör det möjligt att lätt anta upprätt läge, vibromassage för en trevlig distribuerad effekt på ryggen, sätet och fotsteg, automatisk eller motoriserad rörelse, är dessa möjligheter och kombinationer utvecklas: en harmonisk uppsättning lösningar för att möta alla typer av krav.

Nyligen visade produkter