Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Myyour Hud extern / intern kruka med RGBW starkt ljus, 2 st

Kod: 70107 SKIN
kr 7.854,23 kr 10.603,21 -26%
Moms ingår

madein_italy

- +
Åtgärder
L inf. 33 L sup. 55 H 60cm
Leveranstider
3/4 arbetsveckor * leveranstiden kan öka om produkten finns inte i lager
Myyour
Myyour Skin ljus utomhus / inomhus vas med RGBW-lampor gjorda i Italien, 2 stycken
Design:
en & är Studio
Hud är en familj av linjärformade vaser, dess charm ligger bakom dess konsistens som utlöser viljan att röra vid dem. Den exklusiva finishen är inspirerad av observationen av detaljerna som lever i den naturliga miljön som avslöjar detaljer och geometrier som tydligen är osynliga men inte obetydliga: allt har sin egen hud. Skin, är vaserens familj som kompletterar Myyour-samlingen. Fästplatta medföljer.
De tillgängliga storlekarna är två: S med 55 cm diameter för 60 cm höjd och L med 60 cm diameter för 120 cm höjd. I båda fallen är hålet för insättning av växten alltid 32x32x23.5H cm.
Tack vare RGB-belysningen av 3,5 W uppladdningsbar induktion skiner samlingen av Myyour vaser med sitt eget ljus. För den uppladdningsbara RGB-versionen är den maximala batteritiden 8 timmar och laddning sker genom induktion, dvs utan elektrisk kontakt mellan laddstationen och batteriet, för maximal säkerhet och användarvänlighet. Tack vare fjärrkontrollen är det möjligt att fjärrstyra även flera fartyg samtidigt. För dem som älskar ljusets ljus och inte kan flytta vasen för att ladda den, ger Myyour RGB-lampan kontrollerbar med fjärrkontrollen.

Efterbehandling: POLEASY®
Inte bara design och teknik gör skillnaden i Myyour-produkter. Även vad gäller material kan företaget från Padua uttrycka sitt maximala tack vare en ny speciell polyeten kallad Poleasy®, utvecklad genom ett jobb forskning som utförs i åratal med sikte på att eliminera de ytliga mikroporositeterna som är ansvariga för bildandet av fula patiner och i tid även av eventuella sprickor.
Poleasy®, ett exklusivt patent över hela världen, löser definitivt problemet, vilket garanterar Myyour-skapelser med mer kompakta ytor och enastående prestanda när det gäller hållbarhet, tvättbarhet och ljusstyrka.
Poleasy® med utmärkta mekaniska egenskaper, UV-stabiliserad för utomhusbruk. 99% fri från ytlig porositet.

Nyligen visade produkter