För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

Rocking fåtölj för utomhus stoppade Cleo av Talenti

Kod: CLEALUPD
kr 14.821,54 kr 16.459,47 -10%
Visar alternativ som är tillgängliga:

- +
Åtgärder
h.tot 73 cm x hseat 35 cm x L.90 cm x Prof.85 cm
Leveranstider
15 arbetsdagar
Talenti
Rocking fåtölj för utomhus stoppade Cleo av Talenti
Cleo är en vacker designgungstol, som ingår i Icon Collection av Talenti. Ikonlinjen är synonymt med geni, kreativitet och stil. Produkter med ett elegant utseende, född av samarbetet med internationella designers. Ikonen innehåller produkter som är utvecklade utomhus, men också perfekta för att dekorera prestigefyllda interiörer.
Cleo trädgårdsgungstol präglas av en aluminiumstruktur belagd i vit finish, stoppad i tyg som finns i fyra olika nyanser. Den bekväma stoppningen är gjord av "Quick Dry Foam", anti-fuktighet och antimikrobiellt material. Den speciella öppna cellstrukturen i Quick Dry Foam garanterar glidning av vatten och en mycket snabb torkning, vilket förhindrar formning av mögel. Skyddet är avtagbart, lätt att tvätta och motståndskraftigt mot atmosfäriska medel.
Dekorera dina exteriörer med denna originella och bekväma gungstol!
Designer : Marco Acerbis

Visa färgdiagrammet och ange önskad slutkod i lämplig ruta.

OBS! För ytterligare skydd rekommenderar vi användning av skyddskåpan, tillgänglig på förfrågan. För att begära det, begär ett offert från: clienti@viadurini.it

Täcka :
Gjord med en kopplad i 3 lager. De två yttre skikten är gjorda av propen och har både en estetisk och en skyddande funktion hos det inre membranet. Det inre membranet är det tekniska materialet som utför det mesta av arbetet och har egenskaper för luftpermeabilitet och impermeabilitet.
- Tygkomposition: polypropen
- Tyger av väv: ca 170g
- Rivningsresistens (spik): N (MD) 180-EN1210-1 standard
- Motståndskraft mot vattenpenetration: 1200 mm - EN 1928 standard
- Luftpermeabilitet l / (mq-s): EDANA-standard 140,2-99
- Vattenångtransmission: Sd-värde m 0,051- standard EN 12752
- Skydd mot UV-strålar 500/1000 timmar
Tvättning : tvål och vatten, ingen maskin eller kemtvätt.

underhåll:
För extra skydd rekommenderar vi användning av speciella omslag på vintern, på kvällen eller vid regelbundna regnskurar.
Dacron kuddarna måste skyddas omedelbart i händelse av regn för att förhindra formning av mögel.
Tvätta tygdukarna med en normal cykel vid en maximal temperatur på 40 ° C.
Torka inte.
Torka inte tyget med elektriska apparater och stryk inte.

Talenti är ett företag som kännetecknas av sin kreativitet och innovation i kombination med tradition . Det skapar tillbehör för en raffinerad och trendig utomhus , nuvarande produkter som perfekt kombinerar kvalitet på hantverk och branschteknik. Talenti forskar och förutser marknadsutvecklingen, idag har den ett brett utbud av unika och fängslande metallprodukter. Talenti-artiklar utsätts för noggrann kvalitetskontroll och kontinuerlig uppmärksamhet på detaljer. Mångsidighet är nyckelordet som sammanfattar Talentis förmåga att flytta elegant mellan inuti och utanför.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies