För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

ROSENTHAL INTERIEUR fåtöljer, puffar, designbord i Italien - Viadurini

Rosenthalföretaget grundades tillbaka 1879 och föddes principalmete för produktion av keramik. Den stora personligheten och de viktiga strävandena till grundaren Philip Rosenthal som älskade att säga: "De som tror att vara något har slutat att bli något" leder företaget att expandera på världens olika marknader och diversifiera sina produktioner.
Linjen som vi erbjuder på vår hemsida Rosenthal Interieur är en samling född 2015 med målet att bli en huvudperson på lyxmöbelmarknaden tack vare sin innovativa design i perfekt harmoni med hantverkskvaliteten .
De produkter som erbjuds är alla gjorda helt för hand med hjälp av material av högsta kvalitet. Detta gör det möjligt för kunden att anpassa möblerna genom att skapa inredningstillbehör som uttrycker personligheten för dem som köper dem.
Flaggskeppsprodukten från denna samling är definitivt Nephele-fåtöljen från de italienska designern Mangiarotti och Pampo, en återupplaga av den klassiker som lanserades i den begränsade upplagan 1978, du kan hitta den med läder eller tygbeläggning enligt din personliga smak. Också inte att missa är stolarna med stoppad sittplats Fin som harmoniserar perfekt med Mellow massivt träbord .
Gör ditt hem en liten pärla genom att välja hantverkskvaliteten på dessa lyxiga inredning!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies