För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Barnens sovrum, badrum möbler, nätverk, madrasser och säng Anpassad

På Viadurini kan du be om 'skräddarsydda möbler för dina behov kan vi producera för dig Det är sovrum, badrum möbler, nätverk, madrasser och Twin Measure

Inte för inte har uppnått den största sängen i Italien, naturligtvis, mäta!

madrasser Measure

Vi skapar anpassade madrasser, minne skum, ett material som har dykt upp under de senaste åren och som nu produceras mycket av madrasser på marknaden. Tack vare viskoelastiska skum som komponerar minne skum, dessa madrasser är särskilt bekväm eftersom de passar till silhuetten av vår kropp. Detta beror på att miljontals mikroceller som tillåter dig att fördela trycket av vikten på sängen. Bland fördelarna: lätthet, icke-deformerbarhet, andningsförmåga, flexibilitet och noiselessness är de andra typiska kännetecknen för en madrass minne.
Ibland behov av speciella åtgärder härrör från fysiska särskilda behov (långa människor, övervikt, fetma, sängliggande etc) eller för specifika miljöer (anpassade madrasser för båtar, husbilar, husvagnar, etc).

Därför, om du har särskilda behov i längd, de anpassade madrasser är den perfekta lösningen. Våra produkter är bara gjort med högkvalitativa material som gjorts i Italien och du kan beställa på nätet och få dem hemma.

anpassade Networks

Förutom en madrass behöver du en skräddarsydd nätverk , förankring för extra stor säng. Sådana nätverk såsom sängar och madrasser som är avsedda för personer med särskilda behov i höjd eller bredd (eftersom mycket hög) eller för dem som bara har en mycket stor säng, bekväma och rymliga.
Våra nät finns i olika storlekar och material: trä eller järn, justerbara, manuella eller motoriserade.

Twin Measure

Vi kan göra egna sängar enkel- eller dubbelsängar för vuxna och barn med bostäder, loft, ortopediska.

Vi kan erbjuda stoppade sängar, trä, smide, med en djup låda eller behållare ortopediska sängar med ortopediska höjning av bensin kolvar (för enklare lyft).

Våra skräddarsydda stoppade sängar finns tillgängliga i tyg, läder och konstläder och kan monteras som ett alternativ:
  1. Se alla de modeller som finns i denna kategori
  2. Fyll i formuläret anger namnet på sängen du väljer, eller ring oss0541-623760
  • terapi bakom sänggavel
  • innerbelysning LED under den laterala fascia (för att underlätta sänkning av sängen)

För älskare av tradition och klassiska smidesjärn sängar vi kan erbjuda skräddarsydda i valfri färg (även på kundens val) ger dem på begäran som tillval skärmtak, byrå eller förvaring.

Alla våra skräddarsydda produkter anpassade för du är 100% tillverkad i Italien.


 

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies