För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Twin och Double Measure 100% Made in Italy

  1. Se alla de modeller som finns i denna kategori
  2. Fyll i formuläret anger namnet på sängen du väljer, eller ring oss0541-623760
Vi skapar egna sängar gjorda av järn, trä och vadderad med eller utan container av alla storlekar, både i höjd och i bredd, med fasta nät, till exempel assisterad lyft manuella och elektriska och med ökad kapacitet.

Vi har möjlighet att genomföra de åtgärder enkelsäng, drottning, drottning och kung storlek sängar för vuxna och barn med box, loft, skärmtak, ortopedisk, extra säng, hopfällbar säng, med förstärkt nätverk etc.

I denna kategori hittar du några av de modeller som vi kan bygga och anpassa sängar skräddarsydda enligt dina behov, men vi inbjuder dig att kontakta oss eftersom anpassningsmöjligheter är nästan oändliga!

Alla våra egna sängar kan beställa och skräddarsy med mer än 300 kombinationer av färger, tyger och tillbehör (läder, konstläder, tvättbart tyg, vattenavstötande tyg, vävd med Swarovski).

De järnsängar kan även skräddarsy med färger som begärts av kunden.

Dessutom kan alla produkter berikas med alternativ för den senaste tekniken, såsom färgterapi, LED innerbelysning placeras under fascia sidan för att belysa golvet när han får ur sängen.

Viadurini erbjuder anpassade sängar till överkomliga priser, helt gjord i Italien, hög kvalitet handgjorda i sin fabrik.

Stammarna av sängarna görs enklare eftersom alla med gas dubbelkolv och är utrustade med en säkerhetsmekanism som förhindrar oavsiktlig stängning.

Alla produkter kommer med stoppning, järnaffärer som gjorts i Italien, stål vinkelfästen och monteringsanvisningar.

År 2015 uppnådde vi den största sängen i Europa för en kund Trento (210x280cm med manuella lyft och förvaringslåda).

Vi levererar över hela världen även med specialiserade resurser och dedicerade logistik.

 

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies