Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Skräddarsydda Sängar - Made in Italy

Skräddarsydda sängar i trä, klädd eller smidesjärn för sovrummet med en Made in Italy design.

Vi tillverkar skräddarsydda bäddar i smidesjärn, trä och klädd med eller utan behållare av någon storlek, både i höjd och bredd, med fasta nät, med manuellt assisterad och elektrisk hiss och med ökad kapacitet.
  1. Se alla modeller du hittar i den här kategorin
  2. Fyll i formuläret som anger namnet på sängen du har valt eller ring oss på 0541-623760
Vi har möjlighet att inse alla storlekar på enkelsängar, dubbelsängar och king size-sängar för vuxna och barn med låda, mezzanin, kapell, ortopediska sängar, extrasäng, hopfällbar säng, säng med förstärkt nät etc. I denna kategori hittar du några av modeller från vilka vi kan skapa och anpassa anpassade sängar enligt dina behov, men vi inbjuder dig att kontakta oss eftersom möjligheterna för anpassning nästan är oändliga!

Alla våra skräddarsydda sängar kan beställa och anpassa med över 300 färgkombinationer, tyger och tillbehör (läder, eko-läder, tyg, tvättbart tyg, vattenavvisande tyg, tyg med Swarovski). Järnbäddarna kan också anpassas efter den färg som kunden begär.
Dessutom kan alla produkter berikas med den senaste tekniken som tillval, till exempel kromoterapi, med ledningsljus placerade under sidofassiet för att belysa golvet när du går upp från sängen.

Viadurini erbjuder specialanpassade sängar till överkomliga priser, helt tillverkade i Italien, handgjorda av hög kvalitet.
Alla produkter är utrustade med stoppning, järn tillverkad i Italien, stålhörnstöd och monteringsanvisningar.
Kontakta oss och förklara dina behov genom att skriva till info@viadurini.se.