Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Studio Italia Design

Italien Studio Design: en historia av ljus, glas, metall
1950. Italien. Venedig. Staden Marcon och ön Murano är bara några kilometer. Och de är de som Angelo Tosetto körs nästan varje dag från hans verkstad konstnärliga ljus i verkstäder Murano glas mästare, för att stjäla hemligheter blåst glas i ugnarna. Det är en resa av ren passion, konstnärliga tillhörighet, där ljuset träffar materia, glaset är förenad med metall, mässing, aluminium, stål och tradition ler mot framtiden. I början av en fantastisk historia: att den italienska Design Studio.

Från Italien till världen, utvecklas
Detta är den viktigaste vägen för tillverkade i Italien, att tre generationer väljer att följa testa varje år ny teknik, teknik, linjer, kvalitetsmaterial och en rad exklusiva partnerskap i skapandet av unika och innovativa lampor i form och innehåll, estetik och funktion. Det är vägen till framgång, och Venedig Italien Design Studio ger träff på den externa brytaren, i över 90 länder runt om i modno: att bli idag en av de italienska märket i belysningsbranschen mest avancerade internationellt.

Utrymme för kreativitet i alla dess former
Varje gata har sina gränser och att övervinna dem tjäna ögon, känslighet, olika färdigheter och känslor, som kan utföra en föränderlig värld. Så Italien Design Studio har beslutat att åtföljas av designers, forskare och kända designers från olika länder och bakgrunder. En pool av kreativa som tillsammans med varumärket omtolka objekt som verkliga möbler, där ljuskällan är gratis att spela med de volymer, riglessi, OH-linjer och alla nyanser av materia. Oändlig nya kollektion kombinerad produktion excellens någonsin.

För att belysa alla möbler behov
Vägen innovation passerar också genom maximal anpassning: Italienska Design Studio svarar på nya livsstilar med produkter som utformats speciellt för olika sammanhang att leva.