För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Tabell utdrag upp till 240 cm i fanér och stål Adelfo

Kod: ADELFO240
Vill du ha en offert

madein_italy

Viadurini Collezione Living
Tabell utdrag upp till 240 cm i fanér och stål Adelfo
matbord med ben i borstat rostfritt fullföljande stål och töjbara topp i fanerad bräda med barkade oregelbunden tjocklek 50 mm i ekfat. Två externa 40 cm förlängningar.
Adelfo finns i standard ytbehandlingar för ben: vit lackerat stål, naturlig, grafit, svart och rep; eller pluricolor sky lackerade ytor, pluricolor mark och guld. Den översta finish är tillgänglig på: knotty ek eller ekfat. Välj från menyn typ av finish du vill ha.

Artisan Producent:
Denna artikel har producerats av ett företag som är verksamt i flera år i dell 'moderna möbelindustrin, skapa moderna stolar och bord konstruktion dining fasta och utdragbara. De produkter som skapats kännetecknas av otrolig hantverk i träbearbetning och vävnader. Företaget grundades i själva verket i slutet av femtiotalet i en hantverksmässig dimension; trästolar utgör den initiala produktionen senare förstoras till borden.
Ny teknik leder till övervinnandet av en tradition ägnas åt den oumbärliga, klassisk, för att komma fram till en designprodukt som vill gå för att möta nya livsstilar och beteenden.
Samlingen är stort och varierat, möter kultur, forskning och planering. Från en metod arbete riktat mot en kvalitativ hög standard, som bygger på användning av material av hög kvalitet, kommer en produkt kunna möta en allt mer krävande marknad när det gäller design och estetik.

Nyligen visade produkter

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies