För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Pallar av modern design

Glamour, mångsidig och funktionell design är avföringen; en ursprunglig inredning och trendiga för en miljö med uppmärksamhet på varje detalj!

Pallar för modern, färgstark design - låg eller hög - är viktiga komplement! Användbar i köket eller i hörnet bar, men inte bara .. är praktiskt för alla rum i huset.

För dem som väljer att använda dem i köket (och har en modern stil) rekommenderas avföring svart och vitt trä och även modeller för material med attraktiva linjer 'stål och kristall. För dem som vill ge en touch av originalitet till köket men också till vardagsrummet, kan du välja mellan modeller av ordföranden plugg med metallram och krom. Finns i flera färger.

Ett annat alternativ för dem som älskar stil och Shabby vill ha en konstruktion pall som inte går obemärkt förbi .. är Makastool Li-Ving Design Studio! Den Makastool är lustiga vadderade stolar inspirerade i form och färg, de berömda franska bakverk: macarons. Bestående av ben gjorda av bokträ och en plats täckt av färgat läder, med vatten och fläck finish.

För dem som vill ha en hopfällbar pall, enkel och lätt att bära design workshop erbjuder Tolar med träben och sits tillverkade av en handtryckt duk vardera med originella och handgjorda design som gör varje bit unik.

För de mest krävande i avföringen Adamantx® kommer att vara mer än en pall lite konstverk. L 'Adamantx® är den innovativa material med vilket det är möjligt att realisera någon form, skapa objekt och projekt från den unika designen. De slingrande former och smidighet av linjer i avföringen Adamantx är mycket effektiva även för de mest exklusiva offentliga platser.

En tappning lösning är små avföring naturträ rå Viadurini line of Living samling, särskilt uppskattat för rustikt och retro cirklar.

Skapats speciellt för barn är avföringen av samverkande Design, färgat trä .. stabil, lätt och modulära som kommer att göra dem gärna färg och spela i extrem lugn.

Frisk och livlig konstruktion är avföring externa Myyour vitt eller svart på utsidan, medan i det inre kan du välja färgnyans du föredrar! Din utomhus kommer säkert att förbättras tack vare dessa moderna och mångsidiga inredningsprodukter. Användbara som enkla stolar för terrassen eller en liten dekorativ hylla för dina trädgårdsredskap.

Om du gillar läder, det avsnitt som samlar läder stoppade stolar är definitivt för dig: du kommer att hitta olika modeller med stålkonstruktion idealisk för kök och vardagsrum finns med eller utan rygg.

Välj noga inom vår webbshop designer avföring modeller som du gillar och bästa matchningen till ditt hem!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies