För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Pallar Kitchen and Bar Design Läder

Alltid velat ett hörn bar kan du koppla av med dina vänner genom att göra dem smaka en fräsch och inbjudande cocktail av dig?

Om svaret är ja .. då du behöver bara köpa några bekväma skinn avföring av köksdesign eller baren område i ditt hem! Varför läder? Lädret är en exklusiv, raffinerad produkt och värdefull, särskilt för att användas vid tillverkning av säten och ryggstöd. I själva verket gör dess styvhet det hållbara och oförstörbar. Elegance är odiskutabel är om du väljer naturliga färg eller färgade avföring.

Med eller backless stolar är bekväma och en oförstörbar kvalitet genom tid och slitage. Beläggningen kan regenereras läder (bestående till 98% av naturprodukter), regenererade tryckta, läder (material saknar färgning) och full grain läder (behandlade materialet naturligtvis).

Kombinationen av läder med kromat stål bas, betonar modernitet av en pall i designer läder.

Viadurini Leather Collection erbjuder ett urval av charmiga bekväma stolar med plywood sits med rund eller fyrkantig bas i kromat stål stig och regolabile.Nel vår webbshop kan du välja pallen i stålkonstruktion med låg rygg eller övre andra av dina önskemål. Välj läder avföring modeller perfekt för din levande av de många förslag inom vår webbshop till rabatterade priser!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies