För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

Läder stolar, läder och konstläder

Viadurini har valt skinnstolar, läder och läder modern raffinerad italiensk design och elegant, perfekt för alla rum i huset. Stolarna är en typisk designelement i den italienska traditionen, särskilt i nordöstra (Veneto och Friuli Venezia Giulia), har det distrikt, know-how, företag och hantverkare med lång erfarenhet inom produktion av denna typ av produkter. I Viadurini Collection Leather Collection hitta mallar som utformats i en modern och gjorda med antika och traditionella material som läder och hud eller modernare som konstläder.

Stolarna i skinn och läder i denna kategori görs av de bästa italienska märkena i branschen särskilt för Viadurini Collection Läder och görs med bekväma material och konstruerade för att hålla över tiden, hålla intakt charm och elegans, finns individuellt eller i set om två till en riktigt bra pris om man betänker att vi talar om hög designprodukter!

Du kommer att hitta modeller med slät rygg eller flätade med eller utan armstöd (bestruket och obestruket). Stolar finns i olika färger vit färg, svart, grått, beige, brunt, taupe, röd, mörkbrun, färgad eller schack, i korta, perfekt färger för kontor, kök, vardagsrum, matsal och varje rum i huset.

Du kan köpa på nätet med största säkerhet, och om du inte hittar vad du vill kan du besöka andra delar av vår webbplats som avsnittet om stolar med klassisk design eller modern
och om du inte hittar exakt det du letar efter kan du kontakta utan engagemang vår personal genom att skicka in din förfrågan!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies