För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

Stolar Modernt kök och vardagsrum, läder eller trä konstruktion

I ett innovativt och trendiga hem kan inte missa moderna stolar! I vår onlinekatalog hittar du intressanta design moderna stolar tillverkade av trä, metall, plast, plast, läder och läder.

Moderna stolar är av mångsidiga tillbehör som kan användas i olika rum; i köket, i vardagsrummet, men också i sovrummet. En andra miljö kommer att ha ett annat syfte och därför också materialet måste väljas med omsorg.

Viktigt att en modern stol funktioner är komfort, praktiska och manövrerbarhet.

Ett designelement för att ge en raffinerad, kan vara en stol / stol CIPI modern modell av massivt teak, finns i naturliga färg och färgat trä.

En skinnfåtölj är en exklusiv möbler för matplatsen. Viadurini Living samling erbjuder ett brett utbud av läder stolar med extrem uppmärksamhet på detaljer, med eller utan armar och med härlig höga vridna ryggar.

De säten stolen ger stolar av klassisk stil, som drottningen modellen moderniseras genom användning av polykarbonat, klart eller rökt, att projekt direkt till nutid; men också snygg fåtöljer täckt med geometriskt formade tyger, enkla och snygga för en aldrig banal inredning, fantasifulla och personlighet.

Modellen Legend Arms är i själva verket en modern ta Glasfiber Chair av 50-talet, som kombinerar trä och plast i en klass för tolkning tillsammans.

Här hittar du någon lösning och önskad färg, alla produkter som presenteras i katalogen tillverkad av material av högsta kvalitet, och är resultatet av noggrant urval gjort av vår personal.
Kom ihåg att för några tvivel vi står till ditt förfogande. Det kommer att bli ett nöje att hjälpa dig att välja modern design stol som är rätt för dig!

Upptäck våra erbjudanden och köpa online modern stol av dina drömmar!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies