För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

Tabeller Moderna hårda keramik och formgivning

De keramiska tabeller - betyder i det här fallet den moderna fasta bord med porslin topp - är en av trenderna under de senaste åren i världen av 'möbler för vardagsrum, kök. Orsakerna till den växande framgången för dessa tabeller beror på flera faktorer såsom: rena linjer, moderna och viktiga, högteknologiska material, kontinuerlig innovation och forskning, hög motståndskraft mot skador.

Till skillnad från traditionella modeller tillverkade t ex med Deruta keramik (umbriska staden känd för produktion av konstnärliga keramik) moderna keramiska fasta tabeller är i själva verket högteknologiska om vi kan säga att tala om ett bord. Förverkligandet av hyllorna i dessa tabeller innebär att man använder högteknologiska keramiska material, de viktigaste italienska och europeiska tillverkare kallar på flera sätt: Glaskeramer, Superceramica, Cristalceramica, Laminam® etc.

Till exempel, för modeller av tabell-toppad "glaskeramik" definieras vanligtvis som de med en 1 cm tjock glasplatta ovan i kombination med ett keramiskt skikt3 mm. Slutresultatet är ett material som erbjuder en trevlig estetisk effekt, raffinerad och elegant och extremt tålig. Avfyring 1200 ° C, gör det nästan omöjligt att repa hyllan glaskeramiska material i en oavsiktlig sätt varvid borden med dessa hyllor är säkert användas med knivar, kokande grytor, utan risker för kosmetiska skador (i motsats till tabeller med glashyllor och trä ).
Kommer in mer i detalj de keramiska materialen i hyllorna har många fördelar: de är mycket resistenta (skjuvning, påverkan, nötning, repor, kemikalier, UV-strålar och värme), flamhärdigt och ogenomträngligt för fetter och avvisande till oljor. Det kräver därför särskild hänsyn eller behandling och är lätt att rengöra.

I tillägg till den så kallade glaskeramik (som härrör från kopplingen av två skikt av glas och keramik), i allmänhet de flesta keramiska tabeller finns på marknaden har en hylla består av ett skikt med en tjocklek av 3 mm tjockt keramiskt material om, kopplad till ett underliggande skikt av glas, kristall eller mDF av variabel tjocklek (från 1 till 3 cm).

Ramarna och benen på tabeller som säljs av Viadurini är vanligen tillverkade av trä, med rektangulär hylla aluminium eller stål.
 

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies