För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

Utdragbara bord med keramisk hylla

De keramiska hyllorna njuter framgång på många områden inredning: från borden, på toppen av kök, bardiskar, med möbler fåfänga toppar.

I synnerhet är en av de nya trender 'design möbelindustrin för köket och matsalen tabeller med porslins toppen.

Orsakerna till den växande framgången för dessa tabeller beror på flera faktorer, såsom: rena och moderna linjer, teknik, kontinuerlig innovation och forskning.

Den keramiska faktum har många fördelar: det är ett mycket hållbart material (skjuvning, påverkan, nötning, repor, kemikalier, UV-strålar och värme), flamskyddsmedel, och är också ogenomträngligt för fetter och avvisande till oljor. Det kräver ingen särskild vård och är lätt att rengöra.

De flesta keramiska tabeller som finns på marknaden har en hylla består av ett skikt av keramiskt material tjocklek av 3 mm tjocklek approximativt, kopplad till ett underliggande skikt av glas, kristall eller MDF av variabel tjocklek (från 1 till 3 cm). Ramarna och ben av tabellerna är vanligen tillverkade av trä, aluminium eller stål.

De största producenterna av keramiska tabeller använder olika terminologi för att ange de keramiska material som används för hyllan: Glaskeramer, Superceramica, Cristalceramica, Laminam® etc.

Det glaskeramiska exempelvis är ett värdefullt material, som består av en tjock glasskiva 1 centimeter och ett skikt av 3 mm av keramiskt, ett material som erbjuder en trevlig estetisk effekt, sofistikerade och eleganta. Avfyring 1200 ° C, gör det nästan omöjligt att skrapa på hyllan i häll oavsiktligt. Du kan sedan använda dig över de maximala lugn knivar och även placeras ovanpå kokande grytor, utan risk för att förstöra det.

På Viadurini erbjuder vi ett urval av utdragbara bord med hylla och tillägg i keramik.

De tillgängliga storlekar varierar från 140 till 200 cm, med tillägg från 40 till 50 cm.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies