För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

runda bord, kvadratiskt eller rektangulärt, glas eller trä

I vardagsrummet eller matbord är en av de viktigaste inredning i huset. En fast bord designen förstärks av en vacker vas av doftande färgglada tulpaner och en bomulls löpare pastell inredning med spets broderie anglaise .. fånga säkert din uppmärksamhet och dina gäster.

Det fasta bordet kan betraktas som en "multifunktionell" under förutsättning att träffas för att njuta av god mat i familjen, men också med vänner, eller golv där ägna till hobbies; I varje fall kompletterar allt värt.

Också användbart för att dekorera med stil ditt eget vardagsrum och bekräftar karaktären av miljön. Det är därför du måste ta dig tid att välja utformningen av ditt hårda skivmaterial.
I vår webbshop kan du hitta ett brett utbud av design tabeller i glas, keramik och trä.

De fasta tabeller i mycket älskad trä för mysiga estetik som kommunicerar och hållbarheten hos materialet.

Träet kan vara av olika typer; beroende på masten, varifrån de kommer och kallas "essenser". För det första kan det delas in i två huvudkategorier:
  • hårt som päron, ek, valnöt, buxbom, körsbär
  • anbud som tall, lime, poppel, tall

Den fasta är den så kallade "massivt trä" uppskattad och exklusiva eftersom intäkterna direkt från trädstammen. Det är också unikt eftersom bitarna där den bearbetas inte medför lösningar av kontinuitet. Men en hård träbord gifter Shabby Chic och rustikt inställningar, men också modern att ge en varmare touch till de levande.

En glasbord är en perfekt lösning för alla som syftar till förfining och modernitet. Glaset fasta bordet design ger runda eller rektangulära kvadrat konkretion till en industriell och samtida miljö. Det fina med en glasbord är att på grund av dess öppenhet, ge mer ljus till miljön få ett större utrymme effekt tack vare spelet reflektioner och lätta kontraster.

För en ny lösning kan du välja ett bord med ett klinkergolv. Chic men också lätt att rengöra. Förverkligandet av hyllorna i dessa tabeller innebär att man använder högteknologiska keramiska material, de viktigaste italienska och europeiska tillverkare kallar på flera sätt: Glaskeramer, Superceramica, Cristalceramica, Laminam® etc.

Vi är officiell återförsäljare av viktiga produkter såsom bord Den stol , Com.p.ar, Zamagna, Stones.

I vår webbshop kan du ha kul letar efter den fasta bords perfekt design för ditt vardagsrum, tillverkad helt i Italien till rabatterade priser.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies