Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Unik Hantverkstryck på Duken - Skapad med Marchis Mangle

Hantverkstryck på duk från 1600 exklusivt handgjord: tradition, historia, hantverk och unikhet av Marchi-tryckeriet.

I det här avsnittet erbjuder vi stolt en produkt som bäst representerar värdena för italiensk tradition och hantverk, exklusiva produkter som du bara kan ha från Viadurini.
Viadurini i samarbete med det berömda tryckföretaget och verkstaden för Marchi-familjen ger världsmarknaden en produkt som inte har samma: handtryckta hantverkstryck gjorda med mangle .
Det speciella med dessa produkter är deras historia och tradition : Marchi-butiken har funnits sedan 1633 och från generation till generation har den drivit traditionen, utan att någonsin ta till nya verktyg eller tekniker, av det strikt handgjorda Romagna-trycket.
Familjen Marchi kan skryta med ett unikt verktyg i världen: mingen . Detta instrument vartänkt av den berömda Leonardo Da Vinci och ger duken en oöverträffad utsträckt och slät yta , på vilken den sedan manuellt präglas av hundraåriga mögelformar, motiv och dekorationer i ljusa och traditionella färger .
En annan egenhet är färgerna, alla naturliga och utarbetade av mineraler enligt ett gammalt hemligt recept ; färgerna blir därmed imponerade och efter vissa bearbetnings- och fixeringsfaser når det slutliga tillståndet.
Varje produkt definieras alltså unik och oändlig , värdig symbol för en tradition och manuellt arbete som inte har någon jämlikhet i världen.

Titta på vår katalog och utforska detta spektakulära märke. Ring vårHelp Desk- service om du har frågor eller information att fråga om produkter eller beställningar, vi är alltid glada och redo att tillgodose alla dina önskemål.