Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Coat modern, design-jord

Tror du att galgen är inte längre på modet? Inget kunde vara mer fel! Det går inte att bortse från ingången till huset eftersom det är en strategisk punkt som aldrig går i observerade. Det är designen hängare är en mycket viktig tillägg som inte bara är praktiskt för att stödja jackor, rockar och väskor, eftersom det är trendigt.

För dem som har lite utrymme för detta komplement kan det utvärdera en kappa från marken; mer robust och större än vägg galgar .

I vår webbutik hittar du massor av designerkläder modeller från marken lämpar sig för både klassiska och traditionella miljöer samt för moderna. Den eleganta designen av hängare modeller trägolv är utmärkta för ett klassiskt hus, vintage och shabby. Medan de specifika former av metall hängare träffa fler moderna och minimalistiska inställningar.

Viadurini Living Collection erbjuder också iögonfallande design färgade päls och fascinerande polyeten vit, präglat svart, orange, grönt eller lila för att dekorera med glamorösa entré.

Unik och unrepeatable är " av CIPI hängare trä teak Burma Massello , som härrör direkt från en teak trädstammar. Idealisk för inredning en rymlig och elegant badrum.

Bli förvånad av många modeller och rabatterade priser på de bästa krokar och galgar som skall väljas för dig jorden, kan smakfullt dekorera din farstun eller levande!