För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

modern mark Speglar och italiensk design

Varför välja en golv spegel i stället för en spegel?

Svaret är enkelt, om du älskar att ändras ofta ditt hem utrymme ett golv spegel kommer att vara mer enkelt och bekvämt att flytta från rum till rum (ingång, vardagsrum, sovrum, badrum etc)

Ett golv spegel kan lätt placeras i ett fritt hörn av huset för att fylla ett hörn eller i lobbyn för att ge dig en snabb kontroll titt innan du lämnar hemmet för att se till att kläder och utseende är på plats. Speglarna, förutom att vara funktionella, är i själva verket perfekt för att dekorera ett hörn av huset som ingången, en miljö ofta dåligt vårdas i form av möbler.

Speglarna, särskilt stora sådana, har också fördelen av att ge djup till det rum där du placerar dem, vilket gör rummet verkar större. Den enda omsorg är att flytta på platser där det finns kompatibilitet med belysning

Viadurini har valt och föreslog sitt eget varumärke ett begränsat antal designer jorden speglar modern design och stora specchiarvi idealisk för full längd.

Ett köp som definitivt inte kommer att ångra! Det kommer att pågå under åren och med sin mångsidighet kan lätt flytta den från ett rum i huset beroende på dina behov och ditt humör.
 

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies