För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

Moderna målningar med blommor, handmålade eller tryckt på duk

En blomma är kort, men glädjen det ger i en minut är en av de saker som har en början eller ett slut. (Paul Claudel)

Varje hus har rätt att vara glamorös och charmig. Och vad kan vara mer förtjusande än en ram byggd för hand föreställande ett fält av färgglada blommor? Antydan till färg i relief och pensel ofullkomliga göra en särskild ram. Blommor har alltid inspirerat poeter och konstnärer att skapa fantastiska konstverk. Det är därför i ett hus som du inte kan ge upp explosion av färger av en målning görs för hand som kan göra att du förlorar i sin magiska atmosfär ... I en målning görs för hand finns passionen och styrkan av en konstnär. Med eller utan ram, moderna målningar med blommor kan perfekt passa alla miljöer: modern, klassiker, vintage och provensalska.

I vår e-handel kan du hitta en bred samling av moderna målningar med blommor på duk handmålade eller stämplas, men också målningar med blommor i relief för en 3D-effekt, till rabatterade priser. Det tog ett par minuter att titta på varje målning blommor tillgängliga. Låt dig att kommunicera med trevliga känslor och väljer att fånga vad du som att köpa blommor i bilden av dina drömmar!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies