För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

Prydnad och design vaser för att dekorera på ett personligt och kreativt sätt

Centerpieces är den lilla möbel kunna anpassa på alla sätt alla hem. Vi finner dem i bokhyllan, på ett litet bord i vardagsrummet,hyllorna i sovrummet, på bordet som en central del av matsalen, nära till TV som ett dekorativt element. De kan vara av vilken typ: objekt som moderna eller antika vaser, födelsedagspresenter, fotoram i silver, dop party, tallrikar eller skålar tomma fickor. Kort sagt, det finns något för alla när det gäller smycken. De är små, läckra och intressanta föremål som ger en unik touch till huset och alla rum.

Tänk bara på den första gången du har flyttat till ett nytt hem. Vad var tom! Vissa böcker på hyllorna, ett bord utanför i mitten av vardagsrummet, en natt utan en själ i sovrummet, en modern matbord men bare. Minns du? Med tiden rum fylldes med minnen, bilder och minnesvärda stunder. Och för varje tillfälle du tog något hem, för att inte glömma vissa känslor eller känslor som du upplevt. En mittpunkten är just dessa två funktioner: att hjälpa dig att inte glömma något viktigt och fortfarande för att fylla ett tomt utrymme för din smak.

Viadurini I katalogen hittar du många moderna fartyg och annan utformning och intressanta ornament för att fylla utrymmet av en vistelse i ett personligt och mycket kreativ. Släpp loss din fantasi och lyssna på vad han säger instinkt att vandra genom våra sidor. Med några få klick får du ta hem en vacker prydnad som kan fylla ditt liv och tomrum som du inte kan fylla. Tänk också på att varje föreslagen punkt är tillverkad av högkvalitativa material och är till salu till ett bra pris.

Så vad väntar du på? Välj din favorit prydnad och köpa det nu, i dag. För något behov kontakta oss.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies