Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Dekorativt Objekt för att Dekorera ditt Hem

Prydnader och designvaser för möbler Designobjekt för det moderna estetiken och gjorda i Italien-stilhem: vaser och ornament, nyckelringar och bokhyllor.

Nyckelord förblir design och funktionalitet. Vår personal väljer endast produkter som behandlas i produktionen i varje detalj.

I Viadurini-katalogen hittar du moderna vaser i modern design gjord av färgat pelxiglas, badstammar för föremål som ger en vintage touch till ditt heminredning, funktionella läder tomma fickor som ska sättas in i entrén, men också praktiska nyckelringar med bisarra former signerade av Italienska märket Antartidee.
Och för att hålla ordning på färgglada moderna bokhyllor tillverkade med laserskärning och söta skrivblyertshållare.
Ge utrymme för din fantasi och lyssna på vad dina instinkter säger när du bläddrar igenom sidorna på vår webbplats. Med bara några få klick kan du köpa ett perfekt designobjekt för att komplettera ditt hems dekor. Tänk på att varje föreslagen artikel är tillverkad av högkvalitativa material och är till salu till ett exceptionellt pris.

Vad väntar du på? Välj ditt favoritobjekt och köp det nu. Kontakta oss för alla behov. Vår personal hjälper dig gärna under hela köpprocessen och rekommenderar det perfekta möbelet för dig.