Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Väggur stora, moderna, design, original och elegant

De moderna, design väggur du hittar i vår katalog är små, medelstora och stora (80x60 cm, 140x60 cm, 150x50cm, etc).

Inte bara funktionella, men också föremål för att ge en vägg genom att ändra utseendet på hela rummet, vare sig det är i vardagsrummet, hall, sovrum eller kök.

Modellerna från vår katalog varierar i själva verket från moderna klockor från snygg och stilren till de mest originella och excentriska modeller med speciella former såsom jeans, öga, slips, välte kaffekopp, krängt sko, ballerinaskor, peka med drop hatt , buske, blommor, såsom petunia eller daisy mönster etc. Det finns gott om originell design inspirerad av konst som klockor smält och flytande av den stora spanska konstnären Salvador Dalì påminna en av hans mest kända verk, "The Persistence of Memory".

De klockor från väggen och modern design Viadurini är gjorda av material såsom harts, stål och metall är tillgängliga i den traditionella versionen och i vissa fall adhesiv versionen.

Andra större modeller, vanligtvis kvadratiska, rektangulära eller runda, som erbjuder samtal till platser och berömda platser (Polynesien, Big Bang i London, etc).

Perfekt för dem som vill ge vardagsrummet eller på kontoret en internationell touch, är de klockor från väggen till rattar med tidszoner av de mest kända städer (New York, London, Sydney, Tokyo, Rom, etc).