För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Trädgårds soffor och utomhus design och modern

Du är lyckligt lottade att ha en vacker trädgård eller terrass? Då kan du inte ge upp en avkopplande utrymme ägnas åt dig och dina gäster. Välj en lugn vrå, trevlig och intim, bara föreställa möbler som gör det ännu mer raffinerad din utomhus utrymme. Designern trädgårdssoffa är ett "måste", avgörande för att njuta stunder av avkoppling hemma. Du kan välja soffan efter din smak och din stil. Soffor i 2 eller 3 platser, från klassiskt till modern, från vintage till 'industriell stil, från land till Provence, var kommer att kunna göra unik din trädgård eller terrass heller.

De material som används för trädgårds soffor är många .. den mest lämpliga utanför för dem som vill använda naturmaterial, vintage eller klassisk stil soffor är trä trädgården.
De utomhus soffor det finns så många olika typer, specialbehandlad för att stå emot väder och klimat svårigheter. L 'Iroko, en typ av afrikansk trä mycket lämplig utanför för dess motstånd, teak, en mycket ädelträ hemma i Syd- och Sydostasien och är vanlig i tropiska och subtropiska asiatiska skogar. Rotting ofta valt eftersom det är en slitstark men ändå sofistikerad, förutom att vara vattentätt och lätt.

För dem som älskar modern stil är perfekt soffa järn eller aluminium som kommer att förvandla din trädgård till en oas av lugn saga. För formen och färgen är det allt enligt din personliga smak .. det kommer att finnas fler kuddar och soffan kommer att vara bekväm!

Här hittar du någon lösning och önskad färg, alla produkter som presenteras i katalogen tillverkad av material av högsta kvalitet, och är resultatet av noggrant urval gjort av vår personal.

Kom ihåg att för några tvivel vi står till ditt förfogande. Det kommer att bli ett nöje för oss att hjälpa dig att välja soffan utomhus modern eller klassisk som är rätt för dig! Upptäck våra erbjudanden och köpa online från soffan utforma trädgård dina drömmar!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies