För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Schäslong-utomhus och modern design trädgård

Sommaren är över oss. Kan ni föreställa er redan i utväg att ha rätt avkoppling du förtjänar? Om svaret är ja, och du har tur att ha en vacker trädgård eller terrass, vet att du kan börja koppla redan nu. Hur?

Genom att välja komforten i en schäslong från trädgården design som passar in i din utomhus.

Schäslongen är praktiskt för att underlätta transport, men också bekväm som en trädgårdssoffa. Schäslongen är en njutning för din kropp. Den slingrande tillbaka och mjuka kuddar gör att du känner på semester. Materialen är många, teak, banan, rotting, poly rotting, tyg, aluminium, harts.

För dem som vill spara utrymme kan du välja bland de många modeller av fällbara stolar, justerbar och stapelbar.

För dem med ett större utrymme kan fokusera på design i den stil som de flesta föredrar; vintage, modern, etniska, klassisk, shabby chic, land och retro.

Här hittar du någon lösning och önskad färg, alla produkter som presenteras i katalogen tillverkad av material av högsta kvalitet, och är resultatet av noggrant urval gjort av vår personal som alltid har ett öga för design.

Kom ihåg att för några tvivel vi står till ditt förfogande. Det kommer att bli ett nöje för oss att hjälpa dig att välja schäslongen Outdoor eller barnsäng i modern eller klassisk stil trädgård som är rätt för dig!

Upptäck våra erbjudanden och köpa online schäslongen Modern design av dina drömmar!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies