För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Trädgård bord och utomhus design och modern

Efter en lång veckas arbete vi förtjänar ordentlig vila i vår välskötta trädgården i huset.
Gräset är grönt, blommor är en explosion av färg. Vad är det vi saknar? Rätt kombination av trädgårdsmöbler.
Bord, stolar och ett lusthus har att erbjuda rätt komfort, design och kvalitet för att hålla.

Formen och storleken på trädgårdsbord är baserad på din smak men också på det utrymme som vi har tillgängligt. Ett runt bord kan uppta mer utrymme än en kvadratisk eller rektangulärt bord. Du kan dra nytta av utrymmet genom att sätta in utdragbara bord.

Du kan välja mellan tabeller samtida trädgård typ, klassiker, eller exotiskt land. Materialet är avgörande för att klara även de värsta väderförhållandena och är också hållbara i tid. Tabellen måste vara av ett material som är beständigt mot atmosfäriska medel, såsom vatten och solljus, och som tillåter ett enkelt underhåll.

Tabeller trä trädgård låna en klassisk touch. Modernare dock tabellerna i teak trädgårds i stor efterfrågan på grund av deras utmärkta kvalitet. Teak är faktiskt för närvarande en av de bästa typerna av trä för att göra trädgårdsbord, eftersom det är en noble wood, hemma i Asien, hållbara och framför allt mycket motståndskraftig mot de mest desperata väderförhållanden.


Tabellen stål eller järn trädgård sätts upp som en förfinad, oförstörbar förslag är för enkelt underhåll för sin eleganta stil.

Här hittar du alla föredragna lösningen är alla produkter som presenteras i katalogen tillverkad av material av högsta kvalitet, och är resultatet av noggrant urval gjort av vår personal. Kom ihåg att för några tvivel vi står till ditt förfogande.

Det kommer att bli ett nöje för oss att hjälpa dig att välja trädgårdsbordet eller modern eller klassisk terrass är för dig! Upptäck våra erbjudanden och köpa online bordet från trädgården av dina drömmar!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies