För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Stolar trädgård och utomhus design

De trädgårdsstolar och utomhus har möbeln som kompletterar miljön i vår terrass eller trädgård.
Bättre att fokusera på kvalitet? Prissatta? På komfort? Vid design?

Med lite 'tålamod kan du välja en produkt som har alla funktioner du önskar utan att försumma detaljerna. Det finns många modeller och material, men placeras utanför du måste vara uppmärksam på deras motståndskraft mot klimat och väder. Det är därför du kan välja stolar i naturliga material för att skapa en vintage atmosfär såsom trä, bambu eller teak, men också syntetiska och rostfria material för en mer modern miljö. För att kompensera för den extra-view plaststol kan du välja harts konstruktions stolar.

De trädgårdsstolar tillverkade av rostfritt stål, aluminium och gjutjärn är ett varaktigt Utöver den tid och som ger elegans till miljön. För dem som inte kan gissa, för trädgårdsmöbler, ett utrymme skyddad från regn och starka sommarsolen kan du definitivt välja bekväma stoppade stolar med mönstrade kuddar eller färg för en mer glamorös touch. Satsa på de hopfällbara modeller, men om du vill ha möjlighet att flytta stolarna från en miljö eller hålla dem hängande eller vikas för att spara utrymme.

De fällbara stolar är praktiska, lätta och enkla att öppna och tar liten plats som stapelbara stolar. Här hittar du alla föredragna lösningen är alla produkter som presenteras i katalogen tillverkad av material av högsta kvalitet, och är resultatet av noggrant urval gjort av vår personal. Kom ihåg att för några tvivel vi står till ditt förfogande. Det kommer att bli ett nöje för oss att hjälpa dig att välja trädgårdsbordet eller modern eller klassisk terrass är för dig!

Upptäck våra erbjudanden och köpa online bordet från trädgården av dina drömmar!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies