För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Trädgård bord och extern i aluminium och metall

I en vacker varm sommar eller vårdag vad kan vara trevligare att kunna bjuda in vänner för en drink i vår trädgård eller på terrassen? För att göra det bästa av vår utomhus måste tas om hand och beredd att tillmötesgå våra gäster.

Alla som älskar en praktisk möbel och hållbara kan välja mellan många modeller och färger för ditt bord Aluminium Garden. Om du vill att ockupera utrymmet utanför, bara när det är nödvändigt, är aluminium bord perfekt som lätt och enkel att transportera. Det är också resistenta mot stötar och repor, så dina möbler kommer att förbli under många år under optimala förhållanden, alltid redo att försköna utsidan av ditt hem.

Denna catagoria kan hitta många modeller av aluminium tabeller: tabeller runda eller fyrkantiga romantiska kaféer perfekt för en liten sittgrupp, till fyrkantiga bord njuta av en kall drink sitter bekvämt i en stol, fåtölj eller stoppade bänk utomhus tabeller för att rymma dina gäster för en lunch eller en middag med levande ljus.
Tabellerna aluminium lunch om integrerad med en teak golv är ännu mer förfinad.

Här hittar du någon lösning och önskad färg, alla produkter som presenteras i katalogen tillverkad av material av högsta kvalitet, och är resultatet av noggrant urval gjort av vår personal.

Kom ihåg att för några tvivel vi står till ditt förfogande. Det kommer att bli ett nöje för oss att hjälpa dig att välja aluminium utomhus bord modern eller klassisk som är rätt för dig!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies