För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Trädgård bord och utomhus teak

Drömmen om en sommarsäsong präglas av dagar och avkopplande stunder inte bara på stranden eller på semester men också i vår trädgård, underhålls med stolthet och engagemang, kommer han att kunna förverkligas. Dela utrymmet utanför med familj och vänner, organisera en glad frukost, en sval drink eller en välsmakande grill, efterlyser utveckling av delar av bekväma och hållbara möbler: bord teak trädgårds är ett perfekt val för sociala evenemang av framgång.

Teak är ett mycket värdefullt asiatisk trä, vilket ger säkerhet av en produkt tillverkad i ett av de starkaste naturliga material avsedda för de öppna utrymmen, såsom stolar, sängar och tabeller utanför.
Tillsammans med löftet om en fuktbeständig produkt, salthalt och atmosfäriska förändringar, en teak utomhus bord, garanterar det inte bara funktionella, men även estetiska konstruktionslösningar för att möta alla behov.

Svårt att välja? En förlängning bord teak trädgård kan lämpa sig väl för dem som vill kombinera en intim och trevlig middag på ett stort parti, medan de som vill satsa på en modern bord kan bedöma valet av en rundabordskonferens, vilket ger mer utrymme för andra utemöbler. Dock kvarstår ett rektangulärt bord den mest traditionella valet för att erbjuda ett bredare sortiment till rabatterade priser. Det finns även andra alternativ såsom ett fyrkantigt bord för minimalt utrymme eller ett ovalt bord för en mer sofistikerad och elegant val.

Viadurini erbjuder de bästa teak trädgård bord och utanför med några ändringar som tål väder och några av akacieträ modell för dem som inte vill hålla skrivbordet alltid utanför men uttryckte det till skydd vid dåligt väder eller vintern.

En modell är en nyhet: det runda bordet Real teak bord , stort bord för 8-10 personer med diameter 150 cm eller 180 cm idealisk för utomhus med en stor grupp av vänner.
Den pärla i tabellen, som har massivt trä bas och hylla i teak, representeras av den centrala skivspelaren (servivivande) som gör att alla diners tillgång till alla rätter med minimal ansträngning, utan att få upp eller be en annan .

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies