För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Trädgård bord och utomhus design utdrag

Sommaren är över oss och vi har en stor önskan att bjuda in många vänner för en trevlig middag i vår välskötta trädgården eller en uppfriskande aperitif på terrassen. Den perfekta lösningen? En praktisk trädgård utdragbara bord! Med tillägg bekväma sidor eller flyttbara yta av trädgården Övriga bord kan också rymma oväntade gäster.

I en handvändning förvandlar din tabell för en perfekt utomhusbruk.

De vanligaste materialen för att förverkliga de töjbara utomhus tabeller är olika, men det vanligaste är plast, trä, aluminium och järn. För en vintage effekt, klassisk eller chic chabby den mest lämpliga material, men också vad som är den mest värdefulla trä, behandlas speciellt för 'yttre, för att bibehålla sin lyster och kvalitet över tid. Faktum är att teak trä bord är bland de mest motståndskraftiga och som lämpar sig för utomhusbruk, samt är mycket elegant.

För dem som föredrar en mer praktisk och lätt lösning kan välja bland de många typer av tabeller i plast eller harts förlängas. Ett val som kommer att pågå intakt under många år och behöver inga speciella försiktighetsåtgärder. För dem som vill ge en modern kant även i dess utomhus och i stället har en terrass, uteplats eller veranda kan också välja en förlängning bord i smidesjärn med härdat glasskiva.

Exclusive har ett bord utdragbar aluminium eller järn, eftersom det kommer att ge din utomhus drömmande atmosfär.
Om du älskar design oss kommer valet säkert falla på en utomhus bord i aluminium som i Talents , italienska märket känt för designprodukter av hög kvalitet yttre

Här hittar du alla föredragna lösningen är alla produkter som presenteras i katalogen tillverkad av material av högsta kvalitet, och är resultatet av noggrant urval gjort av vår personal. Kom ihåg att för några tvivel vi står till ditt förfogande.

Det kommer att bli ett nöje för oss att hjälpa dig att välja tabellen från trädgården eller terrass modern eller klassisk utdrag som är rätt för dig!

Upptäck våra erbjudanden och köpa online säkert trädgården utdragbara bord av dina drömmar!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies