För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Krukor och ljusa inredning för trädgård och extern

Trädgården livade med möbler, vaser och externt ljus inredning erbjuder verkliga specialeffekter som ger som berör nästan "magiska" saga trädgård.
Utemöbler den dagen ta på former av slingrande sessioner, linjära och minimalistiska bord, vaser rena vita, lampor och skulpturer. Alla dessa möbler på kvällen, vid solnedgången, blir de vacker med glittrande ljuspunkter som lyser trädgården, pool, veranda.

Inte bara estetik och originalitet: det underbara i den ljusa inredningen kombineras med deras kapacitet, eftersom de är gjorda av material som är resistenta mot väder och mer dåligt väder.

Bara så lite att göra att göra det ännu vackrare och trendiga din trädgård, särskilt på natten.

För att ge ett praktiskt exempel Evolution Light-kollektionen med de vackraste Nicoli vaser , italienskt märke som erbjuder många lösningar för växter och blommor och vars katalogen innehåller några vackra LED-ljus krukor finns i många olika storlekar och former. Krukor kunna skapa exceptionellt homogena ljuseffekter både i vitt, som i flera färger. Men det är inte bara det estetiska faktum med ljus och design. Dessa utomhus ljus vas i flerfärgad version, de erbjuder också alla mentala och fysiska hälsan hos färgterapi, att förlita sig direkt på de kända terapeutiska egenskaper hos färgerna.

Men om det inte är ett fartyg för att försöka lysa din avkoppling och njutning vinkel, kan du fokusera på de lysande sfärer Dekorativa trädgård, uppriktig ljusa bollar som kan definiera sökvägen till porten till huset, eller kan ljus förtrollning kanten av din pool, för att göra midnatt badrum hisnande upplevelse.

Kanske du tror att bollarna inte är lämpliga för din smak? Då kanske du kommer att gilla flera ljusa kuber kan användas individuellt eller kan staplas tillsammans för att skapa fantasifulla linjära eller vinkel kompositioner.

Leta efter ljust inredda av de mest sofistikerade former? Om du vill ha något från de starkare personligheter och spektakulära sedan insamlingen av varumärket Myyour belysningen inte kommer att svika! Lampor flytande ljus Baby Love rose-formad, jätte lampor Tulip och feminin siluett som Penelope, fantasifulla sessioner som Tino, mysiga och bekväma elefanter som vuxna och barn inte kan motstå, är bara några av de designobjekt som utformats av den italienska märket Myyour , gjorda med en speciell polyeten syntes kallas Poleasy®.

Med bara några delar av ljusdesign kan du unik och speciell din trädgård på kvällen och natten.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies