För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

Utomhusstolar för att dekorera din trädgård med modern stil

Utomhuspallar perfekt för både hemmiljö och utomhusmiljöer: kan anpassas i färger.

De höga eller låga avföringarna är ett bra val för dem som har en stor trädgård eller för dem som behöver moderna designmöbler för sin verksamhet.
Bland våra förslag hittar du aluminiumstolar målade med en dekoration som påminner om naturen anpassningsbar när det gäller färgSkogslinjen undertecknad av det kända Fast Outdoor-märket. Perfekt för dem som älskar enkla linjer och en original stil.
Polyeten avföring i det nya varumärket Slide för dem som älskar originalitet. Fina linjer, roliga former och anpassningsbara färger är egenskaperna hos avföringen som föreslås av Slide. Ett exempel är Drinkstolen som påminner om formen av ett cocktailglas.
För kategorin istället för låg avföring erbjuder Myyour-märket avföring med originella och färgglada former som Skull and e Liberty.

Välj den utomhusstol som bäst tillgodoser dina behov och om du behöver mer information eller mer information, vänligen kontakta oss. Vår personal kommer gärna att svara på dina frågor och hjälpa dig genom hela köpet.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies