För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

Två interna / externa tabeller harts cement efterbehandling Pablo

Kod: PABLOTAV
kr 1.767,80
- +
Material
Hartscement fullföljande; järn
Åtgärder
• stor H.45 cm x Ø.52,5 • Liten H.38 cm x Ø.43,5
Leveranstider
10/15 arbetsdagar * leveranstiden kan öka om du inte har på lager
Viadurini Collezione Living
Två interna / externa tabeller harts cement efterbehandling Pablo
Uppsättning består av 2 tabeller för inomhus och utomhus * med harts cementgolvet efterbehandling och struktur gjord av järn antracit. Produkthandgjorda av skickliga hantverkare. Att handgjorda föremål, kan det finnas små variationer från bilderna.
Detta produkt kan användas i utomhusområden, men reparerade som lusthus, terrasser, verandor, uteplatser ... Det rekommenderas att täcka ytan i tabellen i vintern. Det är viktigt att bordsytan inte är direkt utsatt för vatten och låga temperaturer nära noll.
I fallet med små repor, föreslås användningen av vax (bifogas). Vid kontakt med vin, mat eller dryck, omedelbart rengöra ytan med en mjuk trasa.
Satsen innehåller två bord med följande åtgärder:
stor H.45 cm X Ø.52,5
Liten H.38 cm X Ø.43,5

TILLVERKARE
Denna artikel har producerats av ett företag som grundades mer än ett halvt sekel sedan, på 50-talet, efter en lång erfarenheter under åren för att farkosten blev industriföretag med import och export över hela världen.
kromad metall, varm och kuvertering ... bokhyllor, stolar, fåtöljer, lampor, modern fasta och utdragbara bord och mer, skapade objekt, inte bara för att dekorera elegant utseende i ditt hem, kontor eller trädgård, men framför allt för att imponera . Produkter som utformats med ett modernt språk som talar ett nutida språk alltid kunna ge en gränslös original förfining.
Idag är företaget kännetecknas av en omisskännlig stil, kunna förse med raffinerad smak varje hörn av hemmet.

Nyligen visade produkter

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies