För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Elektriska spisar från jorden, italiensk design

Har du inte har din skorsten, du har lite utrymme och du inte gillar rök men du har alltid drömt om ett mysigt hus med en trevlig eldstad ...

Kanske skulle du ens kunna flytta elden från rum till rum. Lösningen finns och valet att göra är att köpa en elektrisk spis från marken! Och varför inte, en designmodell som kan återskapa en 'speciell atmosfär för varje kväll med familj eller vänner.

Skaffa alltid ved och rengör smutsen aska .. inte problem som du kommer säkert att ha en elektrisk spis.

Elektriska spisar från marken är efterfrågade eftersom de har viktiga och moderna linjer som blandas med geometrier rostfritt stål med härdat glas och konst manuella varianter i fin keramik. En touch av glamour till en elegant och raffinerad hem.

Den elektriska förbrukningen extremt låg vilket gör det en mycket intressant produkt, allt tack vare den avancerade teknik som används, till exempel, är lika med 4 cent per timme den genomsnittliga kostnaden för den estetiska verksamheten. Även när du använder vattenspray för att skapa en flamma och rök effekt otrolig realism förbrukar väldigt lite: med en liter kranvatten, kan vi matar elden under 12 timmar.

En delikat nebulisering av 'vatten med hjälp av en ultraljudsteknik skapar en tredimensionell effekt 'flammor och rök.' Detta, i kombination med trä och låtsas med en ljus och mousserande aska säng, ger en effekt som överträffar alla förväntningar realism i en elektrisk eld.

Bli förvånad av många produkter av linjen Viadurini Fire Collection, hittar du många modeller av elektriska spisar och avslutar från marken. Köp online alla våra produkter!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies