För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

elektriska och hydrauliska horisontell radiator för badrum och vardagsrum

De horisontella Termoarredo modellerna är mycket eftertraktade av dem som har utrymmesproblem eller vill ett objekt med en speciell design för att dekorera badrum, vardagsrum, kök, hall. Många av de mest prestigefyllda och ledande tillverkare av italienska och europeiska handdukstork som Irsap, Cordivari, Zehnder, Runtal har i själva verket en produktkatalog av denna typ.

På Viadurini fann modeller av radiatorer och horisontella hydrauliska och elektriska radiatorer gjorda av rostfritt stål (polerat, satin och dekor) som Blow Cordivari, tillverkade av rör av stålplåt som avhandling Cruise Irsap, glas och aluminium som alla modeller radiatorer i glas av Ponsi linje genom Viadurini användbara med både monteringshorisontellt och vertikalt.

Design entusiaster kommer att hitta modeller med linjära traditionella former som den ovan nämnda avhandlingen Cruise, rektangulär eller oval som glas modeller Ponsi, böljande som Lola modell eller originella och unika former som Stradivarius modellen och flera tilldelats Badge av Cordivari.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies