För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Elektrisk radiatorer

De elektriska designen radiatormodeller, elektriska radiatorer Vägg handduk eller mer vanligt i fallet med modeller för badet, de är tillgängliga med programmerbar termostat eller med termo begränsad elektrisk resistans av olika effekt i watt i enlighet med dimensionerna och åtgärder.

På viadurini hitta erbjudanden på många modeller av radiatorer och handdukstorkar Elektriska också låg förbrukning av de mest prestigefyllda märken som Scirocco, Ercos, Runtal och Zehnder, Cordivari, Irsap, i vitt eller krom färg, alla på den mest rimliga priser.

Handduken drift och elektriska radiatorer är baserat på upphettningen av vätskan placerad inuti radiatorn genom användning av elektrisk ström.
Konsumtionen av radiatorn kan styras genom att justera den digitala termostat som medger justering av motståndet, alla radiatorer och elektrisk handduks är låg effektförbrukning.

elektriska handduk ekonomiska lösningar görs med on-off motstånd lämpligt kalibrerade baserat på watt som verkar för en enkel och säker användning.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies