För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

FIAM ITALIA Veblén designväggspeglar och glasbord - Viadurini

Veblén, Luxury Edition av Fiam Italia, föddes i Italien på mycket avlägsen tid, men kommer inte hit. Dess kultur av design och elegans expanderar snabbt och påverkar möbler över hela världen.
Smaken på skönhets- och lyxinredning börjar med familjen Livi-glas och kristall och fortsätter sedan fram till idag och gör denna samling perfekt för att tolka önskningarna hos dem som väljer att berika sitt hem med inredningar som är värdefulla som kommunicerar elegans till vem som helst kommer i kontakt med dig.
Huvuddragen i denna samling är elegans och rikedom av efterbehandlingen väl representerad av symbolen som följer med namnet Veblén: erminen. Ett djur symbol för aristokrati, renhet och kunglighet. Du hittar dessa särdrag i de moderna designborden i trä och rökt glas Louis och Venedig, i serien av barockstil speglar av de mest varierade formerna New Baroque och slutligen i konsolerna som Canova där träet täckt av läder harmoniskt kombinerar bronsglas.
Det här är anledningen till att ett växande antal designers har valt och fortfarande väljer att samarbeta med Veblén, vilket innebär att deras signatur snids i glas och möblernas historia.
Genom att köpa en Veblén-produkt kommer du att ta med dig en del lyxig designhistoria i ditt hem!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies