Lyxig Inredning - Viadurini Collection BRICALE ™

Viadurini Collection BRICALE, den sanna lyxen som gjorts i Italien för vardagsrummet. Soffbord och bord gjorda i Venedig Briccola trä och glas. En lyxig möbel med en unik design.
Inte hittat någon produkt

Viadurini Collection av BRICALE ™ är det nya 100% tillverkade i Italien av lyxig design.

Elegans, innovation och hållbarhet kombineras med skönheten i ett naturmaterial som är unikt i världen: träet från den venetianska briccolen , de historiska högarna som alltid har präglat lagunen. Viadurini Collection från BRICALE ™ förenar det venetianska briccola -träets skönhet och kombinerar designens originalitet och kärleken till arbete och efterbehandling för hand genom att signera italienska möbler av hög kvalitet.

Viadurini Collection by BRICALE ™ representerar ett autentiskt fragment av en av de vackraste städerna i världen, Venedig. Låt dig förföras av dessa matbord gjorda med en ny elegans, av trä- och glasbord för att ge ditt vardagsrum en original touch eller när det gäller belysningen från bordslampan som tack vare närvaron av briccola -trä inneslutet i glaset skapar magiska ljuseffekter.

I denna kollektion kan du njuta av glasets renhet och känslan av venetiansk briccola -trä i en ovanlig fusion. För mer information, en personlig offert eller för att anpassa en av dessa underbara produkter, tveka inte att kontakta vår personal. Vi hjälper dig gärna genom hela köpprocessen för att göra ditt köp online snabbt och enkelt.
Email Newsletter
Nyhetsbrev