För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Med Viadurini Bläddra och Köp i Total Säkerhet

Viadurini en av de få e-handel italienska SSL-certifikat.

När du surfar på internet du har hittat den produkt du söker på ett mycket attraktivt pris ...
Är du redo att gå vidare med online-köp.
Men du rätta genomsyras av rädsla för att mata in data för ditt kreditkort.
Du har rätt, men med Viadurini du inte har någon rädsla.

I själva verket finns det inget värre än att bli lurad på nätet och vara på orimliga kostnader för papper aldrig utgifter oss. Hur kan detta hända? Om du köper i osäkra webbplatser kan vårt papper avlyssnas av utomstående och användas utan bromsar! Förutom skadan eller förolämpning. Varför att undvika att vårt konto är helt torkat upp, måste vi komma igång direkt och spärra kortet så snart som möjligt. Sedan, för att göra saken värre, måste du förlora timmar att lämna in ett klagomål till post polisen och ... sist men inte minst ... hopp om återbetalning av vår bank. Kort sagt, en verklig katastrof.

E-handel Viadurini verkligen skydda hans klient. Det gör detta genom att garantera maximal säkerhet i köpet. Viadurini har alla certifieringar som krävs för att handla på nätet utan bekymmer. Och detta gör den till en av de få e-handel i Italien extremt säker.

Så koppla av, ta lite tid att bläddra vår online katalog av produkten du letar efter ... och när du hittar den, köpa den utan problem!

Med Viadurini surfning och mer än säkerhets köp.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies