För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Som asimo

 
I den underbara byn Santarcangelo di Romagna, pittoreska medeltida by i provinsen Rimini .. idén om att skapa en virtuell showroom av de bästa heminredning.

Vårt namn är inspirerat från den berömda Via dell 'inredning lyx Milan - Via Durini - i syfte att störa designen handla: ta den italienska inredningen i hela världen och inte i världen på en gång!

Stoppa slöseri med tid att besöka många affärer och mässor av möbler .. bara med ett klick kan du se, undersöka de tekniska detaljerna, välja den modell, göra och komplettera färg du sugen och naturligtvis köpa den för att komma till ett rabatterat pris!

Allt detta är Viadurini, 'e-handel föddes 2013 - de två grundarna Giovanni Cranchi (E-commerce Manager) och Gianni Gozzi (Marketing Director) - inom ett hem för mer än 2000 kvadratmeter, där är kontoren och ett utrymme ägnas åt lagret.

Personalen består nu av 14 anställda och växer, är beredd att svara på alla kundbehov, även de mest krävande. Sju är infödda flickor håller kontakt via chatt eller telefon med många kunder runt om i världen.

Viadurini det säljer inte bara i Italien utan även utomlands; Tyskland, Frankrike, England, Polen, Spanien, Belgien, Schweiz, Österrike och nyligen även på den amerikanska marknaden.

Vi har översatt så många som 16 platser som ägs och drivs av infödda talare för att kommunicera bättre med kunder från alla källor.

Våra produkter? Bara det bästa. Vi hanterar och noggrant välja varje produkt. I vår webbutik kan inte missa viktiga märkesvaror av Made in Italy, men vi är också visar upp unika produkter handgjorda av små italienska producenterna uppmärksam på varje detalj.

Hos oss kan du köpa i fullständig sinnesro tack vare SSL Extendend certifiering som garanterar maximalt skydd i betalning. Dessutom har du rätt till 15 dagar för att utvärdera produkten köpte.
Våra styrkor är kvaliteten på produkterna och val av vårt sortiment; har över 20.000 produkter som finns utformade för alla rum i huset interiör och exteriör .. och inte bara!

Sedan 2016 aktiva division Kontrakt leveranser; Viadurini Contract Faktum är lösningen för alla företagets ägare som vill förse med stil din omgivning: kontor, lyxhotell, B & B, båtar, restauranger / pizzerior, universitet ... Viadurini kan!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies