2- eller 3-sits utomhussoffa i bananträd med kuddar - Legolas

  • Kod: LEGOLAS3
kr 16226,99 kr 20283,71 -20%
Material Banan
Leveranstider 1 arbetsvecka
sittutrustning Vattenavvisande tyg

Utesoffa i olika storlekar i banan med kuddar.

Utomhus 2 eller 3 sits soffa tillverkad i naturlig banan rigoröst handvävd och utrustad med standardkuddar i standard " Ecru " finish.

Soffan tillhör en hel kollektion som sticker ut för sina moderna toner både i designen av sätena och i detaljernaaluminiumbenen . Men samtidigt animeras den av värmen från naturlig vävning , gjord för hand med en raffinerad naturlig bananfläta .
Produkterna i denna kollektion lämpar sig för att inreda skyddade utomhusutrymmen som verandor, balkonger, terrasser, verandor och lusthus, för att liva upp miljöer med unik värme och stil. De är också lämpliga för alla inomhusmiljöer .

Produkterna i denna kollektion är handvävda med endast naturliga fibrer och material som, på grund av sina inneboende egenskaper, kan uppvisa ojämnheter, defekter och färgskillnader (tillstånd som också kan uppstå en tid efter köpet). För att garantera produktens längre livslängd över tid rekommenderar vi att man undviker långvarig exponering för solljus, regn, fukt och höga temperaturvariationer (faktorer som kan försvaga fibern, göra den utsatt för brott och gynna uppkomsten av mögel). Om produkten utsätts för särskilt hög luftfuktighet rekommenderar vi att den torkar snabbt och fullständigt, och undvik alltid direkt solljus.

Tillgängliga storlekar :
  • 2 platser : L 150 x D 82 x H 70;
  • 3 platser : L 190 x D 82 x H 70.
Kuddar finish : Ecru.

Underhåll :
För korrekt rengöring av naturfibern rekommenderar vi användning av mikrofiberdukar, neutrala rengöringsmedel och varmt vatten.
Vi föreslår att kuddtyget endast tvättas kemtvätt eller för hand vid låg temperatur för att undvika krympning och bevara dess egenskaper.

OBS : Kuddarnas klädsel finns i andra ytskikt och material på begäran. Dekorkuddar är undantagna.
Kontakta oss för mer information eller för att begära en personlig offert genom att fylla i lämpligt formulär "Begär information" .
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro