Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Kontorsfåtöljer - att Möblera din Studio med Stil

Ergonomiska kontorsfåtöljer i läder eller tyg för studios eller arbetskontor för modern design tillverkad i Italien.

Kontorsfåtöljerna, som föreslås i den här delen av vår sida, är utformade och byggda för professionella kontor eller kontor som ska kombineras med moderna skrivbord.
Så att du är en enkel sekreterare eller ägare till ett företag, ha en sittplats som kan stödja ryggen från undersidan och hela ryggraden är avgörande för långvarig fysisk hälsa.

I denna katalog har vi samlat in de bästa ergonomiska kontorsfåtöljerna för modern design som du kan hitta på marknaden till riktigt exceptionella priser.
Fåtöljer gjorda i Italien är gjorda av högkvalitativa material, vilket gör det möjligt att hålla sig över tiden samtidigt som de behåller sina tekniska egenskaper.
Tillverkad med läder eller tyg påklädsel anpassningsbar i form av färger och finish.

Om du har några frågor eller tvivel är vår personal redo att hjälpa dig genom hela köpet: från insamling av information på produktblad till betalnings- och fraktmetoder. Vår uppmärksamhet vid valet av kvalitetsprodukter har alltid varit mycket hög: vi vill garantera dig ett säkert och enkelt inköp av produkter som är resistenta över tiden och gjorda av högkvalitativa material.