Elektrisk Handduk Varmare för Badrummet med en Horisontell eller Vertikal Design Tillverkad i Italien

20 Produkter
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
kr 20.078,10
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
kr 10.630,87

Elektriska handduksvärmare för badrummet, uppvärmning med stil

I det här avsnittet hittar du vårt urval av de bästa elektriska värmare för badrum och kök. De är skapade för att motstå över tid och för sin enkelhet i användning och form, utan att äventyra deras estetik. En mängd stora modeller , runda linjer, fyrkantiga linjer, platta paneler eller böjda paneler finns i olika slutsatser, perfekt för alla typer av möbler och utrymme.

Elektriska handdukar (även känd som en handdukskylare eller en handdukskylare) ger en ekonomisk värmelösning, enkel och är perfekt för att skapa en varm miljö och unik design, vilket gör utrymmet varmareoch mer bekväm. Elektriska handduksradiatorer erbjuder en perfekt värmelösning för utrymmen som inte är utrustade med ett centralvärmesystem eller som kommer att monteras i de utrymmen där du vill styra värmen oberoende.

Elektriska handduksvärmare erbjuder maximal flexibilitet för att värma utrymmet i hemmet. De kommer vanligtvis med rörvärmeelement eller platta paneler som är perfekta för att hänga kläder, handdukar, klädnypor eller klädhängare. Därför är de den perfekta lösningen att använda i badrum eller kök.

Utbudet av elektriska handduksvärmare ger möjlighet att slå på och stänga av värmen individuellt  vid varje punkt.Elektriska handduksvärmare med termostat är perfekta för att upprätthålla en trevlig temperatur året runt (perfekt för alla årstider) för att de låter dig styra temperaturen oberoende. Dessa icke-termostatiska modeller (utan integrerad termostat) kan stängas av och åtkomst oberoende.

Besök också vår sektion för badrum eller kökshanddukar och se till att du har en mysig och varm plats året runt.
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Måndag till fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.se
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Ovanstående priser är inklusive moms